default.TITOLO_VERDE

Gjeneratorët të ajrit të ngrohtë

 

Gjeneratorët e ajrit të ngrohtë me biomasë


 

Gjeneratorët të ajrit të ngrohtë të biomasë Në të gjithë sektorët industrialë, bujqësorë dhe civilë, po përhapet gjithnjë e më shumë bindja se disa nga ato që ne i përkufizojmë sot si " përbëjnë një burim alternativ energjie shumë të rëndësishëm Të ndërtuara me materiale cilësore, ato garantojnë një jetëgjatësi të gjatë, besueshmëri absolute dhe kursime të mëdha në kostot e menaxhimit BIOMASË lëvozhga e thare te fares te ullirit, lëvozhgat e lajthive, levozhge arrash, bajame, farat e pishës, fara pjeshkë dhe kajsie, pelet, copa druri, qymyr, druetj me lagështi relative maksimale prej 20

Brochure Caldaie a Biomassa
Brochure Caldaie a Biomassa

 

Plug and Play


Gjenerator i ajrit të ngrohtë për aplikime në natyrë

 

Brochure Caldaie Diesel e Gas

Karakteristikat:

  • Gjeneratori është i montuar brënda një kontejner i izoluar termikisht;
  • Shitet me d jegëse peleti ose copëza druri;
  • Fuqia e disponueshme deri në 800 kW;
  • Ventilator centrifugal;
  • Prodhohen model për sistemet e tharjes sipas kërkesës dhe me specifikimet e klientit.
Brochure Caldaie Diesel e Gas

 

Gjeneratorë të ajrit të ngrohtë për tharje


Gjeneratorë të ajrit të ngrohtë me biomasë për sisteme tharjeve.

 

Brochure Caldaie Diesel e Gas

Karakteristikat:

  • modele te ndryshme, me temperaturë të ulët, mesatare, dhe të lartë;
  • ventilatorë centrifugale me prurje arji dhe fuqi te ndryshme sipas specifikimeve të klientit;
  • i përshtatshëm për tharjen e drithërave, frutave të thata, kërpit, luleve, drurit etj.
Brochure Caldaie Diesel e Gas

 

Gjeneratorë të ajrit të ngrohtë të ngarkuar me dorë


Dru dhe qymyr

 

Brochure Caldaie Diesel e Gas
Brochure Caldaie a Biomassa

 

Kaldaja DS-K


Chaudières de type « Marina » à haut rendement avec une structure robuste et compacte

 

Brochure Caldaie Diesel e Gas

Kaldaja e tipit DS model “ me vatër të madhe Eshte e ndërtuar me materiale të cilësise së parë Kaldajat të tipit DS garantojnë një rendiment të lartë Karburantet që mund të perdoren jan lëvozhga e thare te fares te ullirit, lëvozhgat e lajthive, levozhge arrash, bajame, farat e pishës, fara pjeshkë dhe kajsie, pelet, copa druri gjethe pishë, etj

 

Kaldaja model Marina


Kaldaja seri’ DS mod el « Marina »

 

Brochure Caldaie Diesel e Gas
Brochure Caldaie a Biomassa

Shkarko broshurat tona


 

Mabre U.S.A. / Canada

default.MABRE_USAFesr
Fesr

default.P_IVA |