default.TITOLO_AZZURRO

Gjenerator i ajrit të grohtë

 

MODELI SP


i projektuar për fermat e shpendëve dhe derrave.

 

Brochure Caldaie Diesel e Gas
Brochure Caldaie a Biomassa

 

MODEL P/PT/PK


Të sigurt dhe të besueshëm, gjeneratorët e ajrit të ngrohtë Mabre janë të domosdoshëm për ngrohjen e serave, fermave, depove, etj.

 

Brochure Caldaie Diesel e Gas
Brochure Caldaie a Biomassa

 

FIXES MODEL


Të prodhuar me materiale të cilësisë së lartë, ato janë krijuar për të arritur jetëgjatësi dhe performancë të lartë.

 

Brochure Caldaie Diesel e Gas
Brochure Caldaie a Biomassa

 

Gjenerator me Djegie direkte


100% efikasitet

 

Brochure Caldaie Diesel e Gas

Gjeneratorët MABRE Direct janë një produkt inovativ me avantazhet e mëposhtme:

 • Efikasitet 100%.
 • Fuqi e lartë (deri një 175 Kw)>
 • Kapacitet i madh ajror
 • Besueshmëria maksimale
 • Djegësit Riello
 • Kabineti elektrik
 • Dhoma e djegies prej çeliku inox
 • Karroceria nga çelik i galvanizuar i rilyer
 • Njësi muri

 

Plug and Play


Gjenerator i ajrit të ngrohtë për aplikime në natyrë

 

Brochure Caldaie Diesel e Gas

Karakteristikat:

 • Montuar në lokal të izoluar termikisht;
 • Ventilator centrifugal;
 • Versioni për sistemet e tharjes në dispozicion;
 • Fuqitë më të larta dhe specifikimet e klientit në dispozicion.
Brochure Caldaie Diesel e Gas

 

Gjeneratorët e ajrit të ngrohtë me biomasë


 

Në të gjithë sektorët industrialë, bujqësorë dhe civilë, besimi po përhapet gjithnjë e më shumë se disa nga ato që ne sot i përkufizojmë si "materiale të mbeturinave" janë në vend të kësaj një burim shumë i rëndësishëm i energjisë alternative Të ndërtuara me materiale cilësore, ato garantojnë jetë të gjatë, besueshmëri absolute dhe kursime të mëdha në kostot e menaxhimit BIOMASË pulpa e shteruar e ullirit, lëvozhgat e lajthisë, bajamet, arrat, arrat e pishës, peletat e tallashit etj me lagështi relative maksimale 20

Brochure Caldaie a Biomassa
Brochure Caldaie a Biomassa

Shkarko broshurat tona


 

Mabre U.S.A. / Canada

default.MABRE_USAFesr
Fesr

default.P_IVA |